24.01.2023

Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz Örnek Ziyaretlerine Devam Ediyor

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu gönüllüsü öğrencilerimiz, Düzce Valiliği’ne bağlı Muharrem Sancaklı Huzurevi ve Fehmi Öney Çocuk Evler’in sakinlerini ziyaret ederek, onlarla birlikte zaman geçirdiler.

Düzenledikleri etkinlik ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Topluluk Başkanı Şevval Orhan, “Pandemi öncesi dönemde topluluk gönüllüsü arkadaşlarımızla bu ziyaretleri yaparak hem huzurevinde kalan yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyorduk, hem de kendimiz onların hayat tecrübelerinden faydalanıyorduk. Pandeminin bitişiyle birlikte kesintiye uğrayan ziyaretlerimizi tekrar yapabildiğimiz için çok mutluyuz. Rektörlüğümüze ve SKS Başkanlığımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.