6.09.2022

TEKNOFEST 2022’de Yine Üniversitemizden Birincilik Başarısı

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022’de, Üniversitemiz PushUP takımı, Teknofest Yazılım ve Simülasyon (Travel Hackathon) yarışmasında, THY Go adlı projesiyle birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bilgisayar Mühendisliği bölümü 4.sınıf öğrencisi Taha Erel, Biyomedikal Mühendisliği bölümü 2.sınıf öğrencisi Sema Dirican ve Mekatronik Mühendisliği bölümü 4.sınıf öğrencisi Talha Çınar’dan oluşan takımımız, birinci olarak değer üreten Üniversitemize ulusal çapta önemli bir başarı kazandırdı.

Törende ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan öğrencilerimiz, başarılarının haklı bir sonucu olarak büyük mutluluk yaşadı. Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir de öğrencilerimizi Üniversitemiz standında tebrik ederek onlara çeşitli hediyeler takdim etti.