3.12.2021

2021 Yılının Son Logo Günü’nü Gerçekleştirdik

Üniversitemiz personelinin motivasyonunu yükseltmek, kurum aidiyetini artırmak ve ortak bir sinerji oluşturmak amacıyla Rektörlüğümüzce hayata geçirilen “Logo Günü”, 2021 yılı için son kez düzenlendi.

Hayata geçirdiği birçok yenilikçi uygulamayla Ülkemiz kurumları arasında öncü bir kurum olma özelliği gösteren Üniversitemiz, her ayın ilk Cuma gününde “Logo Günü” etkinliği düzenliyor. Düzenlenen bu etkinlik ile tüm yerleşkelerimizdeki ve birimlerimizdeki mensuplarımız; Üniversitemize ait logolu kıyafetler giyerek ve logolu ürünler kullanarak kurum kimliğine ve kurum aidiyetine katkı sağlamış oluyor.

Üniversitemizin tanıtımına da katkı sağlayan “Logo Günü”, mensuplarımız arasındaki birlikteliği ve ekip ruhunu yansıtıyor. Üniversitemiz mensuplarına heyecan katan “Logo Günü” 2022 yılında da mensuplarımızın katılımıyla devam edecek.