26.07.2021

2020 Tokyo Olimpiyatları‘nda Kalbimiz Öğrencimiz Nuray Levent’le

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Milli Sporcumuz Nuray Levent, 2020 Tokyo Olimpiyatları‘nda Ülkemizi ve Üniversitemizi temsil etmenin gururu ve heyecanını yaşıyor.

Uluslararası Halter Federasyonu’nun Olimpik Sıralama Listesine göre, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na katılıma hakkı kazanan 64 kilo haltercimiz Nuray Levent, yarın Türkiye saatiyle 13.50’de ilk sınavını verecek.

TRT Spor, TRT Spor Yıldız kanallarından izlenebilecek olimpiyatlarda Nuray Levent, herkesin duasını beklediğini belirterek Ülkemizi gururlandırmak istediğini ifade etti.

Düzce Üniversitesi olarak öğrencimiz Nuray Levent ve mezun öğrencimiz Buse Naz Çakıroğlu başta olmak üzere güreşten atletizme, yüzmeden boksa kadar tüm branşlarda Ülkemizi temsil edecek milli sporcularımıza başarılar diliyoruz.