24.11.2021

Öğrenciler Açık Kampüsle Düzce Üniversitesi Gönüllüsü Oldular

Üniversite-şehir bütünleşmesini ve halkın Üniversitemizi daha iyi tanımasını sağlamak amacıyla her ayın son Çarşamba günü düzenlenen "Açık Kampüs" uygulaması kapsamında Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Üniversitemizi ziyaret etti.

Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri Nagehan Kutlu Beyhan ve Semra Bayram rehberliğinde Üniversitemize konuk olan öğrenciler ilk olarak Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret etti. Fakültemizin bölümleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikleri ve istihdam olanakları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, merak ettikleri ve sormak istedikleri soruların cevaplarına ulaştı.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin ardından yüzme havuzu, stadyum, tenis kortları ve fitness salonu gibi modern sportif ve sosyal tesislerimizi ziyaret eden konuk öğrenciler, Üniversitemizin canlı ve renkli kampüs yaşamını yakında görme imkanı elde ederek üniversite sınavı öncesinde önemli deneyimler kazandı.

Son olarak Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin ile bir araya gelen öğrenciler, memnuniyetlerini ifade ederek kendilerine bu fırsatı sağlayan Üniversitemize teşekkür etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin tarafından Açık Kampüs Diploması takdim edilen Düzce Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, fahri Düzce Üniversitesi gönüllüsü oldu.