11.06.2021

Transilvanya Kümeleri Uluslararası Konferansı (TCIC)

Değerli Mensuplarımız,

“Transilvanya Kümeleri Uluslararası Konferansı (TCIC)”, Kuzey Transilvanya Kümeleri Konsorsiyumu tarafından ekonomik ortamı desteklemeyi ve uluslararası bilgi ve uygulama alışverişini kolaylaştırmayı, küresel zorlukların ele alınması için kıtalar arası bir iş birliği platformu sağlamayı amaçlayan yıllık bir etkinliktir. 5 kez düzenlenen ve bu yıl Üniversitemiz Sanayi ve İş Dünyası İş Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSİMER) ortaklığında 6. düzenlenecek olan konferasta; iş dünyası, akademi, araştırma ve kamu yönetiminden uluslararası düzeyde katılımcılar bir araya gelecektir. Eşleştirme oturumları sırasında dünya çapında 200’den fazla konuşmacı ile birlikte girişimci ve yatırımcıların bir araya geleceği bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Konferansa kayıt olmak için utkuaydin@duzceteknopark.com.tr mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgiye https://inevent.uk/en/FutureSkills/TCIC2021/hotsite.php#about internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü