16.05.2022

Öğrencimiz Wushuda Avrupa Şampiyonu Oldu

Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenen Wushu Avrupa Şampiyonası’nda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği 3. sınıf öğrencisi Yağızhan Mustafa Ödemiş, Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Büyük erkek baiji ve büyük erkek kısa silah kategorisinde altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu olan öğrencimiz Yağızhan Mustafa Ödemiş, zorlu ve çekişmeli müsabakalar sonunda rakiplerini geride bırakarak birinciliğe ulaştı. Yağızhan Mustafa Ödemiş’in de içinde olduğu Milli Takımımız, takım halinde Avrupa Şampiyonu olarak Ülkemize büyük gurur yaşattı.

Düzce Üniversitesi olarak Milli Takımımız ve öğrencimiz Yağızhan Mustafa Ödemiş’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.