4.11.2022

Kampüsten Hangi Konularda Nasıl Faydalanabiliriz?

Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi’nin düzenlediği, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney’in anlatımıyla gerçekleştirilen “Kampüsten Hangi Konularda Faydalanabiliriz?” adlı söyleşi; @duzceuniversite instagram sayfasından canlı olarak gerçekleştirildi.

Öğrencilerin soru ve cevapları ile gerçekleştirilen oturumda, öğrencilerimizin işlerini kolaylaştıracak merak edilen konular anlatıldı. Söyleşide; sosyal ihtiyaçlar, ders çalışma alanları, spor tesisleri, öğrencilere sunulan destekler, öğrenci toplulukları, yarışmalar ve spor takımları hakkında detaylı bilgi verildi. Ayrıca kart bakiye yükleme, yemek hizmeti; fotokopi merkezleri ve logolu ürün satış mağazası; kantin ve kafeteryalar gibi sosyal ihtiyaçların teminine yönelik konulara yer verildi.

Merkez kütüphane ve Genç Ofis hakkında bilgi veren Güney, merkez kütüphanede rahat çalışma alanları ve sınav dönemlerinde çeşitli olanakların sağlanacağını da bildirdi.

Futbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortları, kapalı halı saha, fitness salonu ve voleybol- basketbol sahaları gibi üniversitenin öğrencilere sunduğu spor tesisleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Tahir Güney; ücretsiz kurslar, yemek bursu, kısmi zamanlı çalışma, Kızılay butik yardımı, PDR hizmetleri gibi öğrencilere verilen destekler hakkında bilgi verdi.