4.12.2021

Öğrencilerimiz Türkiye’nin İlk Hibrit Sanayi Fuarı WIN EURASIA’ya Katıldı

Üniversitemiz Teknoloji ve Bilişim Topluluğu, Hannover Fairs Turkey tarafından İstanbul’da düzenlenen ve her yıl onlarca ülkeden endüstri profesyonelini bir araya getiren WIN EURASIA Hybrid Fuarı’na katıldı.

Hem fiziksel hem de online olarak düzenlenen Avrasya’nın önemli sanayi fuarı WIN EURASIA Hybrid, fiziksel ortamda 467, dijital ortamda ise 80 firmayı ilgililerle buluşturdu. Firma ve ürün sahipleri yaptıkları yenilikler hakkında katılımcılara bilgi vererek, ürünlerini anlattı.

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgiler veren topluluk üyesi öğrencilerimiz; “Düzce Üniversitesi Teknoloji ve Bilişim topluluğu olarak, 2017'den itibaren düzenlenen WIN EURASIA'nın bu yılki fuarına katılma şansı elde ettik. Gelişen teknolojiyi yakından görme fırsatı bulduk. Firma ve ürün sahipleriyle tanışarak, onlardan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bizim için oldukça yararlı geçen fuara katılmamıza yardımcı olan, Üniversitemize, Cumayeri Belediyesi’ne, Üniversitemizin değerli topluluklarıyla birlikte daha büyük bir bütünün parçası olma hayalimize katkılarından dolayı Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu’na, Technology Engineering and Science Society ve Google Developer Student Clubs'a teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.