10.11.2023

Üniversitemize Önemli Bir Ziyaret

Eczacılık Fakültesi organizasyonu ile Dekanımız Prof. Dr. Ufuk KOCA ÇALIŞKAN ve öğrencisi Uzm. Eczacı Müjgan ÖZFENERCİ’nin Çağ Ağacı Yağı Çalışmaları'nı takiben Jeomed İlaç ve Sağlık Ürünleri A.Ş. (Jeomed) sahibi Süleyman POLAT ve OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat YÜLEK başkanlığındaki heyetler Üniversitemize ziyarette bulundu.

İş Birliği Protokolü için Üniversitemize gelen OSTİM Teknik Üniversitesi heyeti ve Jeomed A.Ş. heyeti, ziyaretleri esnasında Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜGETAM), Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜDAM) ile Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni gezerek buradaki uzmanlardan brifingler aldılar.

Ar-Ge iş birliği protokolü imzalayan OSTİM Teknik Üniversitesi ve Jeomed Firması'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, ortak çalışmalarımızın devam etmesini temenni ederiz.