1.06.2023

Eczacılık Fakültemizden “Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Herbaryumu”na Ziyaret

Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü, Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi Projesinin yürütücüsü ve DUOF Herbaryumu Küratörü Sayın Prof. Dr. Necmi AKSOY’a gerçekleştirilen ziyaret sırasında gelecekte yapılabilecek olası bilimsel işbirlikleri etraflıca konuşuldu. Ziyaret sırasında Dekanımız Prof. Dr. Ufuk KOCA ÇALIŞKAN, Uzm. Ecz. Müjgan ÖZFENERCİ ile birlikte yazdığı “Aromaterapi ve Dermatolojide Çay Ağacı Uçucu Yağı (TTO)” adlı kitabının ilk baskısını imzalayarak Prof. Dr. Necmi AKSOY’a hediye etti. Prof. Dr. Necmi AKSOY’a nazik ev sahipliği nedeniyle teşekkür ederiz.