18.04.2024

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Demet ERDÖNMEZ Tübitak Bilim Söyleşilerine Katkıda Bulundu

Binlerce Bilim İnsanının Yüzbinlerce İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencisi İle Buluşturan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri'ne Fakültemizden Katkı…

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Demet ERDÖNMEZ, Fatih Ortaokulu ve Gümüşova Ortaokulu'nda "Biyoteknoloji ve Genetik'te İnovasyon: Mevcut ve Gelecek Durumlar" başlıklı söyleşisini gerçekleştirdi. Program esnasında Fatih ve Gümüşova Ortaokulu öğrencilerine Biyoteknoloji hakkında bilgi veren Doç. Dr. Demet ERDÖNMEZ, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Söyleşi sonrası Gümüşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy GÜNDOĞDU, Dekan yardımcımıza teşekkür belgesini takdim etti.

Organizasyon için Fatih Ortaokulu Müdürü İbrahim Sercan TOK'a ve konferans salonunu bizlere açan Gümüşova Ortaokulu Müdürü Aykut ÇELEBİOĞLU'na, katılımlarıyla bizi onurlandıran Gümüşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy GÜNDOĞDU'ya ve bilim insanlarını öğrencilerle buluşturan TÜBİTAK'a teşekkürlerimizi sunarız.