22.02.2024

Geçmişten Günümüze Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçeleri

Fakültemiz Tarafından Düzenlenen "Geçmişten Günümüze Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçeleri" Konferansı Başarıyla Gerçekleştirildi

Dekanımız Prof. Dr. Ufuk KOCA ÇALIŞKAN, açılış konuşmasında eğitimin çok yönlü olması gerekliliğine vurgu yaparken, farklı bilim dallarıyla ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.

Programımız, Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necmi AKSOY'un katkılarıyla ve etkileyici sunumlarıyla devam etti. Prof. Dr. Necmi AKSOY, botanik tarihini ve botanik bahçelerini içeren konuşmasıyla katılımcılara değerli bilgiler sundu ve bu anlamlı katkısı için Dekanımız Prof. Dr. Ufuk KOCA ÇALIŞKAN tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Programımıza katılan Orman Fakültesi öğretim üyeleri ile tüm öğrencilerimize, katkıları ve ilgileri için içten teşekkürlerimizi sunarız.