18.04.2024

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mert İLHAN Tübitak Bilim Söyleşilerine Katkıda Bulundu

Binlerce Bilim İnsanının Yüzbinlerce İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencisi İle Buluşturan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri'ne Fakültemizden Katkı…

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mert İLHAN 23 Nisan İlkokulu'nda "Çevremizde Bulunan Zehirli Mantarları Tanıyalım" başlıklı söyleşisini gerçekleştirdi. Sunumuna "Zehirli Mantarlar" hakkında bilgi vererek başlayan Doç. Dr. Mert İLHAN sunum sonunda "Hangi Mantarlar Zehirlidir?" oyunuyla konuyu pekiştirdi. Sunumun ardından öğrencilerin konu hakkında merak edilen sorularını cevaplayan Doç. Dr. Mert İLHAN başarılı bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonrası 23 Nisan İlkokulu Müdürü Murat GÖK, Dekan yardımcımıza teşekkür belgesini takdim etti.

Organizasyon için 23 Nisan İlkokulu Müdürü Murat GÖK ve Müdür Yardımcısı Sibel TATOĞLU'na ve bilim insanlarını öğrencilerle buluşturan TÜBİTAK'a teşekkürlerimizi sunarız.