18.04.2024

Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Bahadır BÜLBÜL Tübitak Bilim Söyleşilerine Katkıda Bulundu

Binlerce Bilim İnsanının Yüzbinlerce İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencisi İle Buluşturan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri'ne Fakültemizden Katkı…

Fakültemiz Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahadır BÜLBÜL, Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin katkılarıyla Gebze Kültür Merkezi'nde "Besinler, Gıda Takviyeleri ve İlaç Etkileşimleri" başlıklı söyleşisini gerçekleştirdi. Program esnasında Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Besin-ilaç etkileşimleri hakkında bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Bahadır BÜLBÜL, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Söyleşi sonrası Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Aycan ÇAMLIBEL, Dr. Öğr. Üyesi Bahadır BÜLBÜL'e teşekkür belgesini takdim etti.

Organizasyon için Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Aycan ÇAMLIBEL'e ve bilim insanlarını öğrencilerle buluşturan TÜBİTAK'a teşekkürlerimizi sunarız.