5.12.2023

Tübitak Bilim Söyleşilerine Fakültemizden Destek

Binlerce Bilim İnsanının Yüzbinlerce İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencisi İle Buluşturan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri'ne Fakültemizden Katkı…

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Demet ERDÖNMEZ, Bilgi Ortaokulu'nda "Biyoteknoloji ve Genetik'te İnovasyon: Mevcut ve Gelecek Durumlar" başlıklı söyleşisini gerçekleştirdi. Program esnasında Bilgi Ortaokulu öğrencilerine Biyoteknoloji hakkında bilgi veren Doç. Dr. Demet ERDÖNMEZ, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Söyleşi sonrası Bilgi Ortaokulu Müdürü Tanel YEL, Dekan yardımcımıza teşekkür belgesini takdim etti.

Organizasyon için Bilgi Ortaokulu Müdürü Taner YEL ve Müdür Yardımcısı Savaş TATLI'ya ve bilim insanlarını öğrencilerle buluşturan TÜBİTAK'a teşekkürlerimizi sunarız.