10.11.2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giydirme Törenimiz

Öğrencilerimizin İlk Beyaz Önlük Giyme Törenini gururla ve başarıyla gerçekleştirdik.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından Törenimiz, Dekanımız Prof. Dr. Ufuk KOCA ÇALIŞKAN, Sakarya Eczacı Odası Düzce Bölge Temsilcisi Ecz. Yalçın BAKIR ve Sayın Rektörümüz Prof Dr. Nedim SÖZBİR'in açılış konuşmalarıyla başlayan Programımız Prof. Dr. Ekrem SEZİK hocamızın "Öğrenciyken Eczacı Olmak" adlı açılış dersinin ardından yapılan Önlük Giyme Töreni ile devam etti. Tören sonrasında yapılan kısa bir ara sonrası "Düzce'de Eczacı Olmak" başlıklı panelimizle programımız son buldu.

Törenimize katılım sağlayan ve yoğun programında Bizleri yalnız bırakmayan Rektörümüz Prof Dr. Nedim SÖZBİR ve Üniversite Yönetimine, Değerli hocalarımıza, misafirlerimize, Düzce, Bolu, İzmit Eczacılarımıza, Öğrencilerimizin önlüklerini karşılayan Ahsen Eczanesi Mesul Müdürü Volkan MUTLU'ya, Törenimizde konuşma yaparak bizlere destek olan Sakarya Eczacı Odası Düzce Bölge Temsilcisi Ecz. Yalçın BAKIR ve Ecz. Sema BEDİR'e, Düzce'nin en eski Eczacılarından olan Ecz. Basri KARSLIOĞLU ve Ecz. Ergün ÖZCAN'a ve Açılış dersiyle bizleri onurlandıran Prof. Dr. Ekrem SEZİK hocamıza ve katılan herkese çok teşekkür ederiz.