13.06.2023

BURSA ECZA KOOP'TAN DEKANIMIZA ZİYARET

Bursa Ecza-Koop’dan Fakültemize ziyaret 📣

Modern ecza depoculuğunun önemli isimlerinden biri olan Bursa Ecza-KOOP (BEK); açıldığı günden bugüne uygun, ayrıcalıklı, güvenilir ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarına devam etmektedir.

Bulundukları bölgelerdeki Eczacılık Fakültelerine desteklerini esirgemeyen BEK ekibini temsilen Düzce ve Bolu Şube Müdürü Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK, Bolu Şubesi Mesul Müdürü Ecz. Senem CİRİT ve Düzce Şubesi Mesul Müdürü Ecz. İlknur AYAZ; Dekanımız Prof. Dr. Ufuk KOCA ÇALIŞKAN’ı ve fakültemizin akademik kadrosunu ziyaret etti.

Görüşme sırasında BEK’i tanıtan ve sorularımıza yanıt veren Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK, Ecz. Senem CİRİT ve Ecz. İlknur AYAZ’a teşekkür eder ve iletişimimizin devam etmesini temenni ederiz.