20.04.2022

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ‘’PEMÖT KULÜBÜ LOGO YARIŞMASI’’

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ

‘’PEMÖT KULÜBÜ LOGO YARIŞMASI’’YARIŞMA ŞARTNAMESİ

1.YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, PEMÖT(Peyzaj Mimarlığı Öğrenci Topluluğu) Kulübü, öğrenciler için seminer, söyleşi, yarışma, teknik gezi, atölye gibi eğitsel ve sosyal etkinlikleri ve çeşitli disiplinler arası etkileşimleri içerisinde barındırmaktadır. Mevcutta bir logosu bulunmamakta ve topluluğun amaç ve faaliyetlerini ifade eden bir logoya ihtiyaç duymaktadır. Kulübün yarışma ile belirlenecek yeni logosunun kulüp kimliğini yansıtacak biçimde sade, özgün ve akılda kalıcı olması amaçlanmıştır.

2.YARIŞMAYA KATILIM VE TEKNİK KOŞULLAR

• Yarışmaya katılım için Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde öğrenimine devam ediyor olmak ya da lisansüstü öğrenimine devam ediyor olmak gerekmektedir.
  • Katılımcı en fazla 3 sayıda öneriyle yarışmaya katılabilir.
  • Eserlerin tesliminde rumuz kullanılmalıdır. Rumuz 5 rakamdan oluşmalı, ardışık veya örüntü oluşturacak şekilde sıralı rakamlar olmamalıdır. Birden fazla eserle katılan yarışmacılar her bir eser için ayrı rumuz kullanmalıdır.
  • Eserlerde ‘’PEMÖT’’ ibaresinin kullanılması zorunlu tutulmuştur.
  • Eserler 15 cm çapında daire şekli içerisine yerleştirilmelidir.
  • Logolar vektörel ve raster çizim programlarında veya el çizimi olarak hazırlanabilir. Eserler 300 dpi çözünürlükte, renkli ve siyah – beyaz olmak üzere JPEG ve PDF formatında teslim edilecektir. Kabul edilen tasarımın asıl dosyasını tasarımcı teslim etmekle yükümlüdür.
  • Eserle birlikte eseri anlatan en fazla 300 kelimelik bir açıklama metni verilmelidir.
  • Birinci seçilen eser PEMÖT Kulüp logosu olarak kullanılacaktır. Eser sahibi ödül dışında telif hakkı talep edemeyecektir.
  • Yarışmaya katılım ücretsizdir.

3.SEÇİCİ KURUL

Doç. Dr. Özgür YERLİ

Doç. Dr. Kıvanç AK

Dr. Öğr. Üyesi Pınar KÖYLÜ

Araş. Gör. Melek YILMAZ KAYA

4.SEKRETERYA

Serra ERDOĞAN (PEMÖT Başkan Yardımcısı)

5.ÇALIŞMALARIN GÖNDERİLMESİ

Logo tasarım önerileri dupemot@gmail.com adresine 10.05.2022 Salı saat 12.00’ye kadar gönderilmelidir.

6.SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

Yarışma sonuçları 13.05.2022 tarihinde, DÜ-Orman Fakültesi resmi web sayfasında ve PEMÖT Kulübü Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesapları üzerinden ilan edilecektir.

7.ÖDÜL

1.Ödül: 600 TL

2.Ödül: 300 TL

3.Ödül: 100 TL