3.05.2024

ÜNİVERSİTEMİZ AKÇAKOCA YERLEŞKESİNDEN AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Üniversitemiz Akçakoca Yerleşkesinde faaliyetlerini sürdüren birim yöneticilerimiz 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Akçakoca Belediye Başkanı seçilen Fikret Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Akif Çarkçı, Fakülte Sekreteri Metin Atik, Akçakoca Turizm İşletmeciliği  ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci, Yüksekokul Sekreteri Malik Şenbaş, Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Erdi Yalçın, Öğr. Gör, Dr. Kaan Türkay ve Yüksekokul Sekrteri Ayten Yanık’tan oluşan yönetim ekibimiz Belediye Başkanı Fikret Albayrak tarafından makamında ağırlandı.

Tebrik ve Başarı dilekleri ile başlayan ziyaret Yerleşkemizin ulaşım ve öğrenci sorunlarının değerlendirilmesinin ardından Üniversitemiz tanıtım borşürleri ve  ürünlerinden oluşan paketin takdimi ile sona erdi.