26.04.2024

TR-YÖS PUANI İLE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KABULÜ/INTERNATIONAL STUDENT ADMISSION WITH TR-YÖS SCORE

TR-YÖS PUANI İLE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KABULÜ

Düzce Üniversitesi TR-YÖS puanı ile uluslararası öğrenci kabulü başlamıştır. Başvurular yos.duzce.edu.tr sisteminden 18 – 31 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Bölümlere ilişkin taban puanlar aşağıda belirtilmektedir.

Başvuru Tarihleri: 18-31 Mart

Tercih Tarihleri: 2 - 14 Nisan

Yerleştirme Sonuçları: 17 Nisan

Kesin Kayıtlar: 1 - 31 Temmuz

Tercihlerde geçerli olan bölüm taban paunları:

• Tıp Fakültesi en az 450 puan
  • Eczacılık Fakültesi en az 425 puan
  • Mühendislik-Mimarlık programları için en az 350 puan
  • Diğer lisans programları için en az 300 puan
  • Ön lisans programları için en az 250 puan gereklidir.

*Not: En fazla 5 tercih yapılabilir.

Başvuru Adımları

-Başvuru sistemine https://yos.duzce.edu.tr/Login adresinden erişebilirsiniz.

-Sisteme kayıt olarak bir hesap oluşturmalısınız.

-Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra mail adresine gelen bağlantı adresi üzerinden hesabınızı aktif hale getirmelisiniz. Hesabınız aktif hale geldiğinde kayıt esnasında kullandığınız mail ve şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

-Sisteme giriş yaptıktan sonra Başvuru sekmesi üzerinden açılan pencerede TR-YÖS 2024/1 seçerek başvuru yapabilirsiniz.

-Başvuru sırasında istenilen bilgi ve belgeleri eksiksiz tamamlamalısınız.

**Daha önce sisteme kayıt olarak başvuru yapmış olan adaylar, aynı hesapları ile başvuru yapabilir.

Kontenjanlar için tıklayınız.

Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INTERNATIONAL STUDENT ADMISSION WITH TR-YÖS SCORE

Duzce University has started to accept international students with TR-YÖS score. Applications will be made from yos.duzce.edu.tr system between March 12 - 31.

Application Steps

-You can access the application system through https://yos.duzce.edu.tr/Login

-You must create an account by signing up the system.

-After completing the registration process, you must activate your account via the link sent to your e-mail address. Once your account is activated, you would be able to log in to the system with the e-mail and the password registered.

-When you are logged in, please kindly select "TR-YÖS 2024/1" on the application tab to continue.

-Please completely fill out the required information and upload the compulsory documents on the system.

**Candidates who have previously registered and applied to the system can apply with the same accounts.

Click for quotas.

Click for Tuition Fees

قبول الطلاب الدوليين بدرجة TR-YÖS

خطوات التطبيق

- يمكن الدخول إلى نظام التقديم من خلال https://yos.duzce.edu.tr/Login

- يجب عليك إنشاء حساب عن طريق التسجيل في النظام.

- بعد الانتهاء من عملية التسجيل يجب عليك تفعيل حسابك عبر الرابط المرسل إلى عنوان بريدك الإلكتروني. بمجرد تفعيل حسابك ستتمكن من تسجيل الدخول إلى النظام باستخدام البريد الإلكتروني وكلمة المرور المسجلين.

- عند تسجيل الدخول يرجى تحديد " TR-YÖS 2024/1  " في علامة تبويب التطبيق للمتابعة.

- يرجى تعبئة البيانات المطلوبة بشكل كامل وتحميل المستندات الإجبارية على النظام.

** يمكن للمرشحين الذين سبق لهم التسجيل والتقديم على النظام التقديم بنفس الحسابات.

للحصول على الحصص  Click for

للحصول على الرسوم الدراسية Click for

МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПРИЕМ СТУДЕНТОВ С ОЦЕНКОЙ «TR-YÖS»

Этапы поступления:

-Вы можете получить доступ к системе подачи заявок по ссылке https://yos.duzce.edu.tr/Login

-Вы должны создать учетную запись, зарегистрировавшись в системе.

-После завершения процесса регистрации вам необходимо активировать свою учетную запись по ссылке, отправленной на ваш адрес электронной почты. После активации вашей учетной записи вы сможете войти в систему, используя зарегистрированный адрес электронной почты и пароль.

-Когда вы войдете в систему, пожалуйста, выберите «TR-YÖS 2024/1» на вкладке приложения, чтобы продолжить.

-Пожалуйста, предоставьте необходимую информацию, полностью заполнив все поля, и загрузите требуемые документы в систему.

**Кандидаты, которые ранее зарегистрировались и подали заявку в системе, могут подать заявку с теми же учетными записями.

Нажмите здесь, чтобы увидеть квоты.

Нажмите здесь, чтобы узнать стоимость обучения