22.04.2024

2024/1 TR-YÖS PUANI İLE ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KABULÜ/INTERNATIONAL STUDENT ADMISSION WITH TR-YÖS SCORE

Üniversitemizin 18 - 31 Mart tarihlerinde TR-YÖS puanı ile başvurularını aldığı, 2-14 Nisan tarihlerinde tercihlerin gerçekleştiği uluslararası öğrenci kabulü sonuçları sistem üzerinden ve web sitemizde 26 Nisan Cuma günü yayınlanacaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Our university received applications with TR-YÖS scores between 12 and 31 March, and the results of international student admissions, where preferences took place between 2-14 April, will publish through the system and on our website on 26 April, Friday.