7.03.2023

Düzce Üniversitesi Dışındaki Bir Üniversitede Kayıtlı Olup "Öğretmenlik Uygulaması II" Dersini İlimizde Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemiz dışındaki üniversitelerde kayıtlı olup "Öğretmenlik Uygulaması II" dersini Fakültemizden almak için başvuran öğrencilerin durumları değerlendirilmiş ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde EK'teki listede yer alan okullarda ilgili öğretmenlerin danışmanlığında Öğretmenlik Uygulaması yapmaları uygun bulunmuştur. Öğretmenlik Uygulaması II dersinin uygulama takvimi 8 Mart 2023 saat 10.00 itibariyle başlayacaktır. Listede yer alan öğrencilerin akademik danışmanları daha sonra duyurulacaktır. İlgili listeye ulaşmak için tıklayınız.