7.10.2022

Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Eğitimi

Fakültemiz tarafından 2020-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Semineri düzenlendi. Üniversitemiz İstiklal Konferans Salonu'nda Öğr. Gör. Bilal Abır sunuculuğuyla düzenlenen seminerde Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsmail Karagöz tarafından hazırlık öğrencilerimize yönelik selamlama konuşması yapıldı. Ardından Fakültemiz Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Selami Yalçın, hazırlık öğrencilerimizi bilgilendirici ve döneme hazırlayıcı bir slayt sunumunda bulundu. Akabinde geçen sene hazırlık sınıfını birincilikle tamamlayan öğrencimiz Hilal Aydın, yeni öğrencilerimizle tecrübe ve tavsiyelerini paylaştı. Bizler de bu vesileyle tüm öğrencilerimize üniversite öğrenimlerinin hayırlı olmasını diliyor, eğitim hayatlarında başarılar temenni ediyoruz.