29.02.2024

2024 Şubat Ayı İş Raporumuz

Merkezimiz bünyesinde 2024 yılı Şubat ayı içinde üniversitemiz birimlerinden gelen çeşitli talepler değerlendirmeye alınarak gerekli üretim faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda;

• Gölyaka MYO'ya ait ders kürsüleri genişletilerek gerekli bakım onarımlar gerçekleştirilmiştir.
  • Üniversitemiz Havuz kompleksinde ihtiyaç duyulan dolapların üretimi ve montajı gerçekleştirilmiştir.
  • İlahiyat fakültesinde ihtiyaç duyulan dergi standaları imal edilmiştir.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ihtiyaç duyulan sınav yeri yönlendirme tabelalarının imaltı yapılmıştır.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Orman Fakültesi birimlerince talep edilen sehpaların tamamlanarak teslimi yapılmıştır.
  • Peyzaj Mimarlığı bölümü için talpe edilen panoların montajı gerçekleştirilmiştir.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin taşınması sürecinde mobilya ve donatı elemanlarının montajında gerekli destek sağlanmıştır.
  • Orman Fakültesi binasında personel ofislerinin yeniden yapılandırılması sürecinde mobilya ve donatı elemanlarının montajında gerekli destek sağlanmıştır. Ormancılık Meslek yüksekokulu kapı isimliklerinin montajları gerçekleştirilmiştir.

Yapılan işlere ait görseller: