22.04.2022

REKTÖRLÜĞÜMÜZDEN OKULUMUZA ZİYARET

22.04.2022 Cuma günü Rektörlüğümüz tarafından İç Değerlendirme Geri Bildirim Ziyaretleri kapsamında Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR başkanlığında Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Âkif ÖNCÜ, Prof. Dr. İlhan GENÇ, Genel Sekreterimiz Hasan Sadi ATEŞ ve Sürekli İyileştirme Koordinatörü Prof. Dr. Ayla KEÇECİ kurumumuzu ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında Rektörümüz okul idarecilerimizle görüşme gerçekleştirdi ve fikir alışverişinde bulundular.

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Dr. Sinan ÇIKMAK ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Erdem AKDEMİR tarafından Rektör Yardımcılarımız ve ziyaret heyetine yönelik sunum gerçekleştirildi.

Rektörümüzün yerleşkemizdeki öğrencilerle buluşmasının ardından ziyaret sona erdi.

Rektörümüz ve beraberindeki heyetimize ziyaretleri ve değerli fikir alışverişleri için okulumuz adına teşekkür ediyoruz.