14.02.2024

MARMARA KARIYER FUARI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonuyla "Yetenek Her Yerde" temasıyla gerçekleşen bölgesel kariyer fuarları, tüm üniversitelerin mezun ve öğrencilerini Türkiye'nin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiren kariyer etkinlikleridir. Üniversitemiz ile birlikte 15 üniversitenin paydaşı olarak yer aldığı, Marmara Kariyer Fuarı'nın 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde, Kocaeli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, 650 firma ve 100.000 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Fuarda öğrenci ve mezunların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli etkinlikler, eğitimler, mülakat simülasyonları, kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenecektir.   www.yetenekkapisi.org platformu üzerinden başvuru yapabilirsiniz.