22.06.2023

Aday Mühendislik Programı Hk

İlgili bölümlerden 3. Sınıf veya son sınıf öğrencilerimiz, TR Mekatronik’in savunma sanayi projelerinin İmalat, Kalite, Proje/Program Yönetimi, Test, Mekanik Tasarım, Analiz, Sistem, Konfigürasyon Yönetimi gibi teknik alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri, profesyonel hayata ilk adımlarını atabilecekleri, uzun dönem yarı zamanlı olarak çalışabilecekleri aday mühendislik programına başvurabilirler.

Başvuru Kriterleri:

• Düzce Üniversitesi Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde 3. Sınıf veya son sınıf öğrencisi olmak,
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilmek,
  • Yeniliklere ve gelişime açık olmak,
  • Analitik ve problem çözme yetkinliğine sahip olmak,
  • Ekip çalışmasına yatkın ve güçlü iletişim yeteneğine sahip olmak.

Sağlanan Olanaklar:

Program kapsamında yarı zamanlı çalışma yapılacak olup günlük ücret, öğle yemeği, şehir içi servis hizmeti ve SGK ödemesi TR Mekatronik tarafından karşılanacaktır.

Değerlendirme süreçleri hakkında gerekli tüm bilgilendirmeler süreçler tamamlandığında e-posta yoluyla iletilecektir. E-posta adresinin sık sık kontrol edilmesi önemlidir.

Başvuru İçin: Özgeçmiş, transkript ve adli sicil kaydı aşağıdaki e-posta adreslerine iletilmelidir.