7+1 İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması

Örnek staj kabul ve sözleşme formu için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

Ücretli staj yapan öğrencilerin dikkat etmesi gerejen hususlar için tıklayınız.

Ücretli staj excel tablosu için tıklayınız.

Firma bilgilerine ait excel tablosu için tıklayınız.

Uygulamalı eğitim süresi karşılığında, firmadan ücret aldığına dair beyan dilekçesi EK-6 için tıklayınız.

Uygulamalı eğitim süresi karşılığında, firmadan ücret almadığına dair beyan dilekçesi EK-5 için tıklayınız.

Örnek dekont gönderimi formu için tıklayınız.

Örnek e-posta gönderimi formu için tıklayınız.

2021-2022 Bahar Döneminde 7+1 İşyeri Eğitimi ve Uygulamasını gerçekleştiren Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin uygulamalı eğitim süresince firmalarından ücret almadıklarını (Ek-5) veya ücret aldıklarını (Ek-6) bildiren dilekçelerini Bahar Dönemi final haftası içerisinde (30.05.2022 - 10.06.2022) "mfstaj@duzce.edu.tr" adresine pdf formatında göndermeleri gerekmektedir. Yükseköğretim Kurumuna firmalardan ücret almayan öğrencilerin gönderildiği listede beyanda bulunmayan ilgili öğrenciler listeye eklenemeyeceğinden mağduriyet yaşanmaması için öğrencilerin bu hususu dikkate almaları önemle rica olunur.

(Ek-6) Belgesinde yapılması gereken işlemler aşağıdaki gibidir.

1) Staj / İşyeri Eğitimi süresince aldığınız ödemelerin Dekontlarının aslını (Banka şubesinden onaylı olacak. Hesap Dökümü, Fatura, Bordro kabul edilmemektedir) elden veya posta yolu ile Mühendislik Fakültesi Dekanlığına teslim etmelisiniz.

2) https://duzce.edu.tr/akademik/fakulte/mf/3c78/71-s-yeri-egitimi-ve-uygulamasi adresinde bulunan Ücretli staj excel tablosu ve Firma bilgilerine ait excel tablosu tablolarını doldurarak “excel” formatında mfstaj@duzce.edu.tr adresine göndermelisiniz.

3) Dekontlarınızın aslının elden veya posta yolu ile teslimini ve ilgili excel tablolarının mail ile mfstaj@duzce.edu.tr adresine gönderimini işyeri eğitiminin sona erme tarihinden itibaren en geç 45 gün içerisinde tamamlamalısınız.