19.03.2021

Suluboya Seminer ve Workshop Etkinliği

18.03.2021 tarihinde Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulunun ev sahipliği yaptığı “Suluboya Seminer ve Workshop” adlı etkinlik 3b üzerinden online olarak paylaşılmıştır. Etkinliği sunan Nagehan KUTLU BEYHAN hocamız suluboyanın tarihi gelişimi, suluboya teknikleri, suluboyada malzeme bilgisi ve çağdaş suluboya sanatçılardan örnekler göstermiştir. Etkinliğin uygulama bölümünde hocamız kendisinin devam etmekte olduğu bir suluboya çalışmasını boyama esnasını göstermiş ve pratik bilgiler vermiştir. Etkinliğin son bölümünde ise katılımcılarımızın soruları cevaplamıştır.

Negahan KUTLU BEYHAN hocamıza çok teşekkür eder. Başka etkinliklerde de hocamızı tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.