5.02.2023

Personel Hareketliliği Etkinliği

30 Ocak – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında Polonya’nın Kazimierz Wielki Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm başkanı Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, Avrupa Birliği ERASMUS+ staff mobility (personel hareketliliği) kapsamında üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümüne misafir öğretim üyesi olarak gelmiştir. Özel Eğitim Bölümü Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Doç. Dr. Yusuf Akemoğlu’nun hazırladığı ziyaret programı kapsamında Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Koç ile tanışıp fakülte hakkında bilgi almıştır. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kart ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Kart öncülüğünde bölüm başkanı Doç. Dr. Feyzullah Şahin ve bölüm öğretim üyeleri ile tanışmış ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmuştur. Bölüm araştırma görevlilerine yönelik bir seminer veren Dr. Agnieszka Kamyk-Wawryszuk, daha sonra kampüs ziyareti ve MEB’e bağlı özel eğitim okullarını gezerek programını tamamlamıştır.