26.02.2023

Farklı Üniversitelerde Öğrenci Olup Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Öğretmenlik Uygulaması II Dersini Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

22.03.2023 tarihli YÖK bilgilendirmesi:
“Yükseköğretim kurumlarımızdaki öğretmenlik programları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı ile ilahiyat/islami ilimler programlarının son sınıf öğrencileri talepleri halinde bu derse halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebilecek”tir.
Bu bilgilendirme gereği Öğretmenlik Uygulaması II dersini Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden almak isteyen farklı üniversitelerin eğitim fakültelerine kayıtlı öğrencilerin Fakültemiz Öğrenci İşlerine ya da Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörlüğü’ne başvurularını şahsen 01.03.2023 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar yapmaları gerekmektedir. Sonuçlar 03.03.2023’te www.ef.duzce.edu.tr adresinden ilan edilecektir.
Ayrıca bu nitelikteki öğrencilerin aşağıdaki formu online olarak doldurmaları gerekmektedir.
Form linki: https://forms.gle/YYyGweBmddBddCnXA

Ayrıca fakültemize gelecek öğrenciler aşağıda istenen belgeleri getirmeleri gerekmektedir:

İstenen belgeler
1. Öğrenci belgesi [e devlet]
2. Transkript [ e devlet]
3. Kimlik kartı fotokopisi

Not: Eşdeğer programlar arasında başvurular kabul edilecektir.