17.04.2024

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi DergiPark`ta Yayın Hayatına Başlamıştır

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi bitki koruma, bahçe bitkileri, tarla bitkileri, tarım ekonomisi, tarım makinaları, tarımsal biyoteknoloji, tarımsal yapılar ve sulama, toprak bilimi ve bitki besleme, zootekni, biyosistem ve gıda bilimi gibi alanlardaki önemli çalışmaları ulusal/uluslararası düzeyde geniş bir bilim insanı kitlesine ulaştırmak amacıyla daha önce başka bir yerde yayınlanmamış nitelikli araştırma ve iyi hazırlanmış güncel konuları içeren derleme makalelerini yayınlayan bilimsel, hakemli, akademik bir dergidir. Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi yılda en az iki kez (Haziran-Aralık) yayımlanan bir dergidir. Türkçe ya da İngilizce dillerinde makale yayınlanmaktadır. Yapılan başvurular neticesinde Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi DergiPark`ta yayın hayatına başlamıştır.