20.09.2022

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nedim SÖZBİR Fakültemizi ziyaret etti

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nedim SÖZBİR, 16 Eylül 2022 Cuma günü Fakültemizi ziyaret ettiler. İlk olarak Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevcan ÖZTEMİZ ile görüştükten sonra, Dekan Yardımcıları Sayın Doç. Dr. Hülya TORUN ve Sayın Doç. Dr. Hüseyin GÜNGÖR ile Fakülte Sekreteri, Selim GÜVEN ile birlikte Fakültemizin mevcut durumu ve faaliyetleri ile ilgili istişarede bulundular. Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Nedim SÖZBİR daha sonra Fakültemiz Akademik ve İdari Personelleri ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Tanışma toplantısı sonrasında Fakültemiz derslik ve laboratuvarları ile uygulama serasında incelemelerde bulundu. Sayın Rektörümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.