30.03.2022

Jandarma Tanıtım Faaliyeti

Meslek Yüksekokulumuzda Jandarma Tanıtım Faaliyetleri Gerçekleştirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimler (Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçları Kısım Amirliği, Trafik Kısım Amirliği, Çevre Koruma Timi) ve  Cumayeri İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen tanıtım faaliyeti kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine Jandarma Teşkilatının faaliyetleri, Jandarmanın görevi ve önemi ve Jandarma Okullarına başvuru koşulları ve okullarda verilen eğitim hakkında bilgilendirme yapılarak Meslek Yüksekokulu Mezunlarına yönelik kariyer olanakları öğrencilere aktarıldı.

Ayrıca, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçları Kısım Amiri tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığınca geliştirilen KADES uygulaması tanıtıldı. Etkinlik kapsamında Çevre Koruma Tim Komutanı tarafından da Hayvan Durum İzleme HAYDİ uygulaması tanıtıldı. Etkinlik, Jandarma Teşkilatının faaliyetlerinde kullandığı araçların tanıtımı ve  toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu ailesi olarak Düzce İl Jandarma Komutanlığına ve personellerine düzenledikleri bilgilendirme etkinliği için teşekkür eder, başarılı çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Etkinlik fotoğrafları için TIKLAYINIZ