10.02.2021

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ DERS SEÇİMİ VE DERS PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

Ders kayıtları 08-12.02.2021 tarihleri arasında Öğrenci  Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, https://obs.duzce.edu.tr/  adresinden yapılacaktır. Dersler, 15  Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır.

Ders seçme işlemleri cep telefonlarındaki mobil  uygulama üzerinden yapılamamaktadır. Bu nedenle bilgisayar üzerinden yapılması  gerekmektedir.

Sisteme girişte aksaklık yaşayan öğrencilerin  belli bir süre sonra tekrar denemeleri gerekmektedir.

Bahar Yarıyılında öğrenim süresini aşan öğrenciler ve öğrenim süresini  aşmasalar dahi ikinci üniversite olarak Üniversitemizde öğrenim gören  öğrenciler (AÖF dahil) öğrenci katkı payı bedelini (103,50 TL)  Türkiye Halk Bankası Şubelerinden ya da Dialog, Mobil ve ATM’lerinden öğrenci  numaraları ile ders seçimi süresi içinde yatırmaları gerekmektedir. Harç  (Öğrenim) Ücreti ödemesi gereken öğrenciler ders seçimi yapabilmeleri için harç  (öğrenim) ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ödemedikleri takdirde ders seçim  işlemini yapamayacaklardır.

Öğrencilerimiz, öncelikle varsa alt yarıyıldan  başarısız oldukları ve/veya devamsızlıktan kaldıkları dersleri almalıdır. Daha  sonra alacağı diğer dersler öğretim programındaki yarıyıl dersleri dikkate  alınarak tamamlanmalıdır. Öğrencilerin alt yarıyıldan başarısız oldukları  ve/veya devamsızlıktan kaldıkları dersler ile 2020-2021 Bahar yarıyılına  ait  yarıyıl dersleri en fazla 40 AKTS’dir. 

 DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ders programı için TIKLAYINIZ.

Bahar Döneminde tüm öğrencilerimize başarılar  dileriz.

Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu  Müdürlüğü