7.01.2022

5. Geleneksel Masa Tenisi Şampiyonası Sona Erdi

Üniversitemiz Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen 5. Geleneksel Masa Tenisi Şampiyonası sona erdi.

Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarının da iyi değerlendirilmesine önem veren Üniversitemiz, düzenlediği etkinliklerle öğrencileri kaliteli zaman geçirmeye teşvik ediyor. Cumayeri Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’nde düzenlenen tenis turnuvası, seyir zevki yüksek mücadelelere sahne oldu.

Personel ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören turnuvada 16 öğrencimiz ter döktü. Zorlu ve çekişmeli geçen maçlar sonunda; Mekatronik Programı 1. sınıf öğrencisi Orhan Samet Arıkan birinci, Mekatronik Programı 2. sınıf öğrencisi Burak Şengül ikinci olurken, Makine Programı 2. sınıf öğrencisi Mustafa Özcan ise üçüncü oldu.

Şampiyona sonunda dereceye giren öğrencilerin madalya ve hediyeleri,  Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Kudbettin Argun ve Öğr. Gör. Gültekin Çakır tarafından takdim edildi.