Kurumsal Onlıne Dil Kursu Yönetim Sistemi

    

     İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dil eğitimlerinin yanı sıra Mesleki Eğitimler, Kişisel Gelişim Eğitimleri ve Eğitmen Eğitimlerine yönelik olarak tasarlanan KODSİS veri tabanı sunduğu bu dijital içerikler sayesinde katılımcıların akademik, kişisel ve mesleki gelişimini için aradığı tüm eğitimlere sürekli güncellenen veri tabanı sayesinde 7/24 ulaşabileceği bir dijital platformdur.

     KODSİS Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi- DİLMER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi- DPUSEM tarafından geliştirilen ve sürekli güncellenen bir veri tabanıdır.

     İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dil eğitimlerinin yanı sıra Mesleki Eğitimler, Kişisel Gelişim Eğitimleri ve Eğitmen Eğitimlerine yönelik olan veri tabanı içerikleri görsel ve işitsel kaynakların yanı sıra çevrim içi, çevrim dışı deneme sınavlarını ve ders anlatımlarını da içermektedir. Sınıf ortamında yapılan derslere kullanıcılar çevirim içi katılabileceği gibi çevrim dışı da ulaşabileceklerdir.