Üniversitemiz Öğrencileri Nasırlı İlkokulu Öğrencileri ile Birlikte Ders yaptı

Ara 13

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nde uygulanan “Geleneksel Çocuk Oyunları” dersine katılan minik öğrenciler, Üniversitemiz öğrencileri ile birlikte ders yapmanın ayrıcalığını yaşadılar.

Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Öğr. Gör. Pelin Ustaoğlu Hoşver’in verdiği derste; misafir öğrencilerle tanışan Üniversitemiz öğrencileri, minik öğrencilere geleneksel oyunlarımızı tanıtarak, onlarla birlikte oyunlar oynadı.

Üniversitemizde olmaktan ve öğrencilerimizle birlikte derse girmekten dolayı mutluluklarını dile getiren Nasırlı İlkokulu yetkilileri, kendilerine bu fırsatı veren Üniversitemiz yönetimine ve Spor Bilimleri Fakültesi yetkililerine teşekkür etti.

“Geleneksel Çocuk Oyunları” dersi, günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.