Halit Evin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Üniversitemizi Ziyaret Etti

Ara 23

Sakarya’da eğitim faaliyetlerini sürdüren Halit Evin Kız İmam Anadolu Hatip Lisesi öğrencileri, Üniversitemizi ziyaret ederek eğitim-öğretim faaliyetleri ve kampüs yaşamı hakkında bilgilendirildi.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bünyesindeki Mimarlık bölümü ile ziyaretlerine başlayan konuk öğrenciler, daha sonra Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Tıp Fakültesini ziyaret etti.

Üniversitemiz yetkilileri Fakültelerimizin lisans bölümleri ve sosyal olanakları hakkında önemli bilgiler aktarırken, öğrenciler tercih etmeyi düşündükleri bölümlerle ilgili faydalı bilgiler edindi. Merak ettikleri soruları da soran öğrenciler akademisyenlerimizden gelecekte seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında da yol gösterici bilgilere erişti.

Konuk öğrenciler Üniversitemize yaptıkları ziyaret ile hem kampüs yaşamını yakından görme, hem de merak ettikleri soruların cevaplarına ulaşma olanağı elde etti.