23.10.2023

Öğrencilerimiz 36. WoodTech Fuarında

Bölümünüz öğrencileri, 19 Ekim 2023 tarihinde, 36. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech'e katılarak eğitim alanları ile ilgili en son gelişmeleri takip etme ve makine teknolojisi konusundaki bilgi ve tecrübelerini artırma fırsatı yakaladılar. Sektörün köklü temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen fuarda, hem yeni teknolojileri inceleme hem de iş dünyasındaki güncel eğilimleri anlama fırsatı buldular.

Ağaç işleme makineleri, kesici takımlar ve el aletleri alanındaki en son teknolojik yeniliklerin sergilendiği büyük bir platformda gerçekleşen fuarda, sektördeki son gelişmeleri ele alan seminerler, ürün tanıtımları ve makine demoları yer aldı. Öğrencilerimiz, sektördeki önde gelen firmaların temsilcileri ile tanışma ve kariyerleri için önemli bağlantılar kurma fırsatı elde ettiler. Fuar, öğrencilere sektördeki iş olanakları hakkında daha fazla bilgi edinme ve kariyerlerini şekillendirme şansı da sundu.

Etkinlkten bazı fotoğraflar: