DAGEM TEKNOFEST İSTANBUL 2023' te Yerini Aldı

Üniversitemiz Standına Yoğun İlgi

Üniversitemiz Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi’nin (DAGEM) geliştirdikleri doğal sağlık destek ürünlerinin yer aldığı stant, büyük küçük, 7’den 70’e herkesin uğrak noktası oldu.

Rektörümüz Tebrik Etti

TEKNOFEST açılışına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, öğrenci takımlarımızı da ziyaret etti. Prof. Dr. Sözbir, öğrencilerimizin istek ve önerilerini dinleyerek, onlara başarı dileklerinde bulundu. Üniversitemiz öğrencileri ve öğretim elemanlarının yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Nedim Sözbir, “ Geleceğimize büyük bir umutla bakmamızı sağlayan, Üniversitemizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sunan genç yeteneklerimize ve öğretim elemanlarımıza, ayrıca gençlerimize bu fırsatı sunan TEKNOFEST yöneticilerine teşekkür eder, başarılı çalışmaların devamını dilerim.” ifadelerine yer verdi.