25.10.2023

Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyelerimizin Kitap Bölümleri "Kamu Diplomasisi ve Araçları" Adlı Kitapta Yayınlandı

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Akif Çarkçı'nın Gaziantep Üniversitesi Yayınları'ndan çıkan " Kamu Diplomasisi ve Araçları: Disiplinler Arası Yaklaşım " başlıklı kitapta " Kamu Diplomasisi ve Siyaset Bilimi: Teori ve Pratiğin Kesişme Noktasında Politik Bilim Perspektifinden Kamu Diplomasisi" konulu kitap bölümü ve aynı kitapta Fakültemiz Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsrev Çelik'in "Kamu Diplomasisi ve Türk Dili: Diplomasi Gölgesinde Türk Dili Konuşan Devletlerin Kamu Diplomasisi Arayışı " konulu kitap bölümleri yayınlanmıştır.

Kitap Künye Bilgileri:

ISBN: 978-975-7375-71-5