15.06.2022

Tek-Çift Ders Sınavları

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda bütün derslerini alarak mezun duruma gelmiş 4. sınıf öğrencilerinden ortalaması 2,50’yi tutmayan ya da alıp da kalmış oldukları (Öğrencilerin bu derslerden devamsızlıktan kalmaması gerekmektedir) bir ya da iki dersi olan öğrenciler için akademik takvimde belirtilen tarihlerde (22-24 Haziran 2022) tek-çift ders sınavı yapılacaktır. Sınava katılacak olan öğrencilerimizin 21 Haziran 2022 tarihine kadar tek-çift ders sınav formunu doldurarak elden teslim veya e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.  E-mail yoluyla gönderilen dilekçelerde dilekçenin iletildiğine dair geri bildirim yapılmaktadır. Yapılmadığı taktirde mutlaka başvuru tarihinin son gününden önce Fakülte Öğrenci İşleri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız.

Telefon: 0380 611 2090

Mail: siyasalbilgiler@duzce.edu.tr