3.03.2020

KISIK SESLER:

Meslek Yüksekokulumuz tarafından Üniversitemiz İstiklal Konferans Salonunda "Kısık Sesler:Sessiz Evin Sessiz Oğlu" isimli konferans gerçekleştirildi.

Konuşmacılar İşaret Dili Tercümanı Sayın Ahmet KAVAK ve İşaret Dili Eğitmeni Sayın Büşra ÖKTEN' in yaptığı etkinlikte:"İşitme engelli bireylerin yaşadığı problemler, Türkiye'de işaret dilinin yeri ve önemi, Mesleki kurallar, İş imkanları, Temel düzey işaret dili aktarımı" konuları anlatıldı.

Sunum sonrasına Sayın Ahmet KAVAK' a Çilimli Kaymakamı Sayın Onur ŞAN ve Sayın Büşra ÖKTEN' e okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sayın İlkay EJDER ERTURAN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Üniversitemize ve Meslek Yüksekokulumuza katkılarından ve desteklerinden dolayı Sayın Ahmet KAVAK ve Sayın Büşra ÖKTEN' e teşekkür ederiz.