5.12.2023

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Ekinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından düzenlenen birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Fakültemiz ve Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cumhuriyet’in 100. Yılında Fikir, Sanat ve Arkeoloji” adlı panel Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cumhuriyet’in 100. Yılında Siyaset, Toplum ve Ekonomi” adlı panel Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Edebiyatının Çınarları” adlı panel Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi

Fakültemiz ve Tıp Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Sağlık Kurumları ve Hizmetleri Tarihi” adlı panel Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cumhuriyet Modernleşmesi” adlı panel İstiklal Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cephenin İki Yakasında Milli Mücadele” adlı söyleşi İstiklal Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ Cumhuriyet’in 100. Yılında Edebiyat” adlı panel Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi.