1.02.2023

Göç, Diaspora ve Avrupa Öğrenci Kongresi

Sakarya Üniversitesi Diaspora Araştırmaları Merkezi, Avrupa Birliği Araştırma ve Dökümantasyon Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü paydaşlığında düzenlenen "Göç, Diaspora ve Avrupa Öğrenci Kongresi" 9-10 Mayıs 2023 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Kongrenin amacı; Göç, Diaspora ve Avrupa çalışmaları alanlarında çalışan ve ilgi duyan genç araştırmacıların araştırma sonuçlarını paylaşabileceği, kongre temalarında çalışan akademisyenlerle tanışarak deneyimlerinden yararlanabileceği ve bu sayede akademik gelişimlerini destekleyebilecekleri bir ortam yaratmaktır.

Kongre doktora, yüksek lisans ve lisans (3. ve 4. sınıf öğrencileri) öğrencilerinin katılımına açıktır. Kongre dili Türkçe ve İngilizcedir. Kongreye dair güncel bilgilere diam.sakarya.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Afiş için tıklayınız.