2020 Yılı

YAŞAMBOYU EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (DUYEM) 

2020 YILI FAALİYETLERİ


Merkezimiz ile Sakarya Akademi Ar-Ge Bilişim Eğitim ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü gereği 2020 yılı boyunca toplam 3237 kişiye eğitim hizmeti verilmiştir.

Öğr. Gör. Serkan PADEM tarafından 9 Aralık 2019 – 20 Mart 2020 tarihleri arasında Yökdil Aralık 2020 Hazırlık Kursu 52 kişinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Genç Hayat Vakfı’ nın Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Çetin YILMAZ’ dan talep ettiği, yürütücülüğünü Genç Hayat Vakfı’ nın gerçekleştirdiği ve  Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) destekli "Çocuk İşçiliği Son Durak: Eskişehir!" projesi kapsamında Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan "Tarım Aracılarına Yönelik Çocuk İşçiliği Farkındalık Yaratma Eğitimi faaliyetleri için, Genç Hayat Vakfı ile Merkezimiz arasında Eğitim Sözleşmesinin imzalanmasına karar verilmiş ancak pandemi nedeniyle iptal edilmiştir.

Bitkilerde Vejetatif (Çelikle ve Aşı) Üretim (Uygulamalı Eğitim Kursu 2), Kinesiotape ve Rijit Bantlama Eğitimi ve Kadınlara Özel Yüzme Kursu açılması kararlaştırılmış ancak pandemi nedeniyle ertelenmiştir.

Öğr. Gör. Serkan PADEM tarafından 9 Eylül – 10 Aralık 2020 tarihleri arasında Yökdil Aralık 2020 Hazırlık Kursu 23 kişinin katılımıyla uzaktan eğitim şekilde gerçekleştirilmiştir.

Prof.Dr. Mevlüt PEHLİVAN ve Öğr.Gör. Dr. Esra USTA tarafından Obezite Cerrahisi Hastalarına Yönelik Danışmanlık ve Eğitim Programı-I ve Obezite Cerrahisi Hastalarına Yönelik Danışmanlık ve Eğitim Programı-II başlıklı eğitimler açılmıştır. Bu eğitim programından henüz faydalanan olmamıştır.

Tekno Kauçuk Sanayi A.Ş. şirketi çalışanlarına işçilerin eğitimleri kapsamında Merkezimiz tarafından 14 kişi için gerçekleştirilen Kademe sınavları gerçekleştirilmiştir.