2019 Yılı

  YAŞAMBOYU EĞITIM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZI

2019 YILI FAALIYETLERI

 

Dr. Öğr. Üyesi Şemsettin KULAÇ tarafından “Bitkilerde Vejetatif (Aşı Teknikleri) Üretim Teknikleri” başlıklı eğitimin açılmıştır.

 Cetenay Kaghado tarafından “İngilizce Sözlü İletişim ve Topluluk Önünde Konuşma Kursu”” başlıklı eğitimin açılmıştır.

Denizatı Kadın Dayanışma Derneği’nin Avustralya Büyükelçiliği’nin koordinatörlüğünde yürütecek olduğu “Bizim Senaryo” adlı projenin yüklenici firması olan Konrapa Organizasyon & Danışmanlık Şirketinin Üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dr.Öğr. Üyesi Süleyman İNCEEFE’ den proje kapsamında talep ettiği “Tiyatro Eğitimi” faaliyeti gerçekleştirilmiş ve ilgili firma ile danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştır.

Prof.Dr. Mustafa KOÇ tarafından Psikolojik Danışmada Kullanılan Yardımcı Teknikler ve Temel Yetenek Testleri başlıklı eğitim açılmıştır.

Merkezimiz ile Tera İnovasyon Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti. arasında Eğitimde İşbirliği Sözleşmesi imzalanmıştır.

Tera İnovasyon Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti’ nin Üniversitemiz Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsmet YILDIRIM’ dan talep edilen danışmanlık faaliyetleri için Merkezimiz ile Tera İnovasyon Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti arasında Danışmanlık Sözleşmesinin imzalanmıştır.

Biyoistatistik Danışmanlık Hizmetini için Doç.Dr. Şengül CANGÜR’ ün danışman olarak görevlendirilmiştir.

Merkezimiz ile Bülent Kavlakoğulları Tic. Ltd. Şti. (ISG profesyonel Akademi ISAGAM) arasında Eğitimde İşbirliği Sözleşmesi imzalanması Yönetim Kurulunca uygun görülmüştür.

Küresel Enka Ormancılık ve Mühendislik Hiz. İnş. Har. ve Bil. Sis. Tic.Ltd. Şti.’nin Üniversitemiz Orman Fakültesi Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdurrahim AYDIN’ dan talep edilen danışmanlık faaliyetleri için Merkezimiz ile Küresel Enka Ormancılık ve Mühendislik Hiz. İnş  Har. ve Bil. Sis. Tic.Ltd. Şti. arasında Danışmanlık Sözleşmesinin imzalanmıştır.

Üniversitemiz ile AYMNET Bitkisel ve Temizlik Ürünleri Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan ihtisaslaşma protokolü kapsamında, ilgili firma ile Eğitim Sözleşmenin imzalanmış ve Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Nuri Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Okan Bütüner görevlendirilmiştir.

Serkan Padem tarafından “YDS YÖKDİL 2020 Hazırlık Kursu”  ve “YÖKDİL ve YDS 2019 Yaz Dönemi Hazırlık Kursu ”açılmıştır.

Merkezimiz ile Sakarya Akademi Ar-Ge Bilişim Eğitim ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü gereği 2019 yılı boyunca toplam 1077 kişiye 55 farklı eğitim hizmeti verilmiştir.

Merkezimiz ile Tera İnovasyon Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti. arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü gereği 2019 yılı boyunca toplam 70 kişiye eğitim hizmeti verilmiştir.