Çevre ve Sağlık Alanında İhtisas Üniversitesi
Personel
Öğrenci
Hastane
Teknopark
Hızlı Erişim
E-posta
EBYS
ÖBS / KBYS
UZEM
Kütüphane
Rehber
PBS
Staj
Yemek Menüsü
Havuz
İletişim
Sanat Galerisi
Mezunlar
Bilgi Bankası
Radyo Düet
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
TR
EN
Üniversitemiz
Düzce
Kuruluş
Yönetim
Rektör
Rektör Yardımcıları
Senato
Yönetim Kurulu
Genel Sekreter
Rektör Danışmanları
Teşkilat Şeması
Senato ve Yönetim Kurulu Kararları
Rektörlerimiz
Misyon ve Vizyon
Rektörün Mesajı
Kurumsal Kimlik Kılavuzu
Sayılarla DÜ
Öğrenci Sayıları
Personel Sayıları
Bölüm ve Program Sayıları
Proje Sayıları
Fikri Mülkiyet
Derslik
Kapalı Alan
Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporu
Bütçe
Sıralamalar
URAP
THE
Girişimcilik Endeksi
UI Green Metric
İnnovaLig
İlkler
Kurumsal Strateji
Stratejik Plan 2020-2024
Kalite Politikası
AADEK
KİDR
Sürdürülebilirlik Raporu
İdari Birimler
Kampüs Yaşamı
Yeme/İçme
Spor Merkezleri
Ulaşım
Barınma
İşbirlikleri
Tanıtım Filmleri/Fotoğraf Galerisi
Yönetmelik ve Yönergeler
Bilgi Güvenliği Politikamız
Akademik
Fakülteler
Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
Eğitim Fakültesi
Fen Edebiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi
İşletme Fakültesi
Mühendislik Fakültesi
Orman Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Sanat,Tasarım ve MimarlıkFakültesi
Spor Bilimleri Fakültesi
Tıp Fakültesi
Ziraat Fakültesi
Enstitüler
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Yüksekokullar
Akçakoca Turizm İşl. ve O.Y.O.
Hakime ERCİYAS Yabancı Diller Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulları
Akçakoca MYO
Çilimli MYO
Düzce MYO
Dr. Engin PAK Cumayeri MYO
Gölyaka MYO
Gümüşova MYO
Kaynaşlı MYO
Ormancılık MYO
Sağlık Hizmetleri MYO
Sosyal Bilimler MYO
Kurullar
Bölüm Başkanlıkları
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü
Türk Dili
Öğrenci Dekanlığı
Araştırma
Araştırma Dekanlığı
Araştırma Merkezleri
Laboratuvar Envanteri
Yayınlar Projeler
Hakemli Dergiler
Teknoloji Transfer Ofisi
İhtisaslaşma
Program Kapsamı
Tıbbi Bitki Yetiştiriciliği
Ürünler/Markalar
Üretim Merkezi
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Faaliyetleri
Tarımsal Atıkların Geri Kazanımı Faaliyetleri
Arıcılık / Arı Ürünleri
Bilimsel Yayınlar
İşbirlikleri
Etkinlikler
DÜ
Yayınlar
DÜ
Duyurular
TR
Anasayfa
Genel Bilgi
Yüksekokul Tanıtımı
Neden Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Program Amaçları
Program Çıktıları
Vizyon-Misyon-Temel Değerler- Kalite Politikası
Akçakoca Turizm Çalıştayı Sonuç Raporu
Akçakoca'nın Tarihi
Akçakoca'da Yaşam
Şablon Yazılar ve Formlar
Mevzuatlar
Yemek Menüsü
Eğitimler
Etkinlikler
Yemek Ücreti
Ulaşım
International
Courses Taught in English within Düzce University
Courses Offered in Foreign Languages
Düzce/Düzce University
Akçakoca
Incoming Students
Grading System of Düzce University
Erasmus+ Staj
Giden Öğrenci
Ask Me
Kurumsal
Organizasyon Şeması
Personel Görev Tanımları
Görev Tanımları
Yüksekokulumuz İş Akış Şemaları
Öğrenci İşleri İş Akış Şeması
Sekreterlik İş Akış Şeması
Personel ve Yazı İşleri İş Akış Şeması
Satınalma ve Taşınır İş Akış Şeması
Mali İşler İş Akış Şeması
Komisyonlar
Akademik Personel Bilgi Bankası
Kurullar/Kararlar
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Kararlar
Yüksekokul Kurulu Kararları
Yönetim Kurulu Kararları
2022 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2021 Yönetim Kurulu Kararları
2020 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
İç Kontol
Kurum İç Değerlendirme Raporu
2021 Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
Risk
Risk Değerlendirme Formu
Hassas Görevler
Fonksiyonel Görev Tanımı
Hizmet Standartları ve Envanteri
Kamu Hizmet Standardı Tablosu
Hizmet Envanteri
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Hakkında
Ders Kodları ve Adları
Ders İçerikleri
Ders Programı
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik/ Turizm İşletmeciliği
Bölüm Hakkında
Ders İçerikleri ve Müfredatlar
Ders Programı
Staj
Sıkca Sorulan Sorular
Staj Evrakları
Staj Dilekçeleri
İş İlanları ve Stajyer Talebinde Bulunan Kurumlar
Öğrenci
Formlar
Akademik Takvim
Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz
Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerimiz
Yönetmelik
Mevzuat
Öğrenci Bİlgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Öğrenci E-Posta Sorgulama
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Uzaktan Eğitim Sisteme Giriş
Duyurular
İletişim
İletişim Bilgilerimiz
Sosyal Medya Hesaplarımız
Eğitim Bilgi Sistemi (Bologna)
Lisansüstü Eğitimi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalı
Dilek / İstek / Şikayet / Öneri Formu
Mezun Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Deposu
Öğrenci Memnuniyeti Anketi
Personel
Öğrenci
Hastane
Teknopark
Hızlı Erişim
E-posta
EBYS
ÖBS / KBYS
UZEM
Kütüphane
Rehber
PBS
Staj
Yemek Menüsü
Havuz
İletişim
Sanat Galerisi
Mezunlar
Bilgi Bankası
Radyo Düet
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Anasayfa
Genel Bilgi
Yüksekokul Tanıtımı
Neden Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Program Amaçları
Program Çıktıları
Vizyon-Misyon-Temel Değerler- Kalite Politikası
Akçakoca Turizm Çalıştayı Sonuç Raporu
Akçakoca'nın Tarihi
Akçakoca'da Yaşam
Şablon Yazılar ve Formlar
Mevzuatlar
Yemek Menüsü
Eğitimler
Etkinlikler
Yemek Ücreti
Ulaşım
International
Courses Taught in English within Düzce University
Courses Offered in Foreign Languages
Düzce/Düzce University
Akçakoca
Incoming Students
Grading System of Düzce University
Erasmus+ Staj
Giden Öğrenci
Ask Me
Kurumsal
Organizasyon Şeması
Personel Görev Tanımları
Görev Tanımları
Yüksekokulumuz İş Akış Şemaları
Öğrenci İşleri İş Akış Şeması
Sekreterlik İş Akış Şeması
Personel ve Yazı İşleri İş Akış Şeması
Satınalma ve Taşınır İş Akış Şeması
Mali İşler İş Akış Şeması
Komisyonlar
Akademik Personel Bilgi Bankası
Kurullar/Kararlar
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Kararlar
Yüksekokul Kurulu Kararları
Yönetim Kurulu Kararları
2022 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2021 Yönetim Kurulu Kararları
2020 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
2019 Yılı Yönetim Kurulu Kararları
İç Kontol
Kurum İç Değerlendirme Raporu
2021 Faaliyet Raporu
2020 Yılı Faaliyet Raporu
2019 Yılı Faaliyet Raporu
2018 Yılı Faaliyet Raporu
Risk
Risk Değerlendirme Formu
Hassas Görevler
Fonksiyonel Görev Tanımı
Hizmet Standartları ve Envanteri
Kamu Hizmet Standardı Tablosu
Hizmet Envanteri
Yönetim
Yüksekokul Müdürü
Yüksekokul Müdür Yardımcıları
Yüksekokul Sekreteri
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Hakkında
Ders Kodları ve Adları
Ders İçerikleri
Ders Programı
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik/ Turizm İşletmeciliği
Bölüm Hakkında
Ders İçerikleri ve Müfredatlar
Ders Programı
Staj
Sıkca Sorulan Sorular
Staj Evrakları
Staj Dilekçeleri
İş İlanları ve Stajyer Talebinde Bulunan Kurumlar
Öğrenci
Formlar
Akademik Takvim
Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz
Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerimiz
Yönetmelik
Mevzuat
Öğrenci Bİlgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Öğrenci E-Posta Sorgulama
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Uzaktan Eğitim Sisteme Giriş
Duyurular
İletişim
İletişim Bilgilerimiz
Sosyal Medya Hesaplarımız
Eğitim Bilgi Sistemi (Bologna)
Lisansüstü Eğitimi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalı
Dilek / İstek / Şikayet / Öneri Formu
Mezun Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Deposu
Öğrenci Memnuniyeti Anketi
Bölümler